Välkommen till Ordriket!

Så roligt att du vill ha nyhetsbrev med nyheter och tips för folk som skriver.

Du får snart ett mejl med en länk där du får bekräfta att du vill ha utskicken. I varje nyhetsmejl finns en avbeställningslänk längst ner där du kan avbryta prenumerationen.

Nyhetsmejl från Eva Bergengren – skribent innebär att du får tips och trix kring detta med att använda bokstäver för att berätta och nå ut. Du får länkar, boktips och nyheter kring språk och kommunikation.
Och naturligtvis tips kring det som jag har på gång, i egen regi eller i samarbete med andra.

Här är en lista med tips på bra böcker som har gett mig mycket läsglädje genom åren. Jag läser för att jag älskar goda historier och vill veta hur det går. Inte för att vara duktig och lära mig något nyttigt. Men bra språk smittar och det är nästan omöjligt att inte bli en bättre skribent själv när man läser mycket.

Klassiker och extramaterial