Kurser för dig som skriver

I litterära konsulters nätkurser får du handledning och pepp kring det mesta har med skrivarlivet att göra. Lektionerna med uppgifter och övningar kommer till din mejl och du jobbar med materialet när det passar dig. Du har sedan tillgång till kursen under flera månader, ofta ett år.

Det handlar om självstudier men i vissa kurser kan du köpa till repsons. Som den här: Sommarskolan är tio veckor då du steg för steg jobbar med ett första utkast till en roman.

Sommarskolan

En levande blogg och hemsida är bra för alla företagare men särskilt bra för den som skriver. En egen blogg kan bli navet i din kontakt med läsare, kunder, samarbetspartner, kollegor och alla andra som du inte känner. Det tar så klart tid och kraft att driva en blogg men här har du chansen att få bra styrfart redan från början.

Kursen Bloggande författare

I den här kursen får du hjälp att hitta ett innehåll och form för det som bara du kan berätta.  För historierna finns där. Här får du verktyg att fånga in dem och ge den lösa idén en tydlig form och riktning.

Kursen Hitta din bokidé

Kursen Hitta din bokidé – med respons

Det är roligt att skriva men också svårt och ensamt. Du behöver vägledning och stöd längs vägen. Nu kan du få den bästa ledare du någonsin haft. Nämligen du själv. Vem vet bättre än du vad du behöver höra och och vilka belöningar som funkar bäst när just du ska ta dig över ett hinder eller genom ett motstånd?

Kursen Coacha dig själv

Stapplar du på rutinens brant och undrar vart nyfikenheten och alla de vindlande galna tankarna tog vägen? Lugn, kreativiteten finns där, du är ju människa. Men det kan behövas lite tricks för att hitta tillbaka till den källåder av idéer och skaparkraft som du är född med. Här är fyra veckor med roliga övningar och utmaningar. Och många kloka tankar om kreativitet.

Kursen Kreativ författare