Köp min bok!

Hur fick jag plats med en lång utrikesminister, en blåsorkester och en galax i en rätt liten handväska? Hur kom jag någonsin hem från Ikea den där gången när bilen och glasögonen försvann? Vad är en högtisdag? Det och en del annat konstigt får man veta i boken ”Texter”.BokförsäljningJag samlade ihop en hög med krönikor och kåserier som jag skrivit under mina drygt 20 år på Hallands Nyheter. Dessa texter blev till utanför mitt egentliga jobb, som ett litet biflöde av ord vid sidan av nyheter, debatt, lokalsidor och reportage.

Under vinjetterna Dagens kåsör och Lördagskrönikan samlades knasigheter, infall och kommentarer som gav en alldeles särskild relation till läsarna och som det var en speciell och rolig utmaning att få till.

Denna tillbakablick finns nu att köpa här:

  • Falkenbergs bokhandel, Nygatan 35 i Falkenberg
  • Akademibokhandeln, Drottninggatan 21, Varberg
  • Direkt av mig. Mejla eva@evabergengren.com, ring 073-0319909 (– eller säg till mig när vi träffas).