Bokmässan i korthet

Du som inte hann med eller hade möjlighet att åka till Bokmässan i år. Här är ett koncentrat. Och det är nog första gången jag videobloggar. Om det nu är det jag gör. Det kändes som om jag mest höll på att slå ihjäl fridsamma boknördar och kulturtanter med mitt kamerastativ och det var ju helt hopplöst att intervjua någon i detta oväsen. Men ändå…

7 svar på ”Bokmässan i korthet

 1. Snyggt Eva!
  Nu fick jag vara med på ett hörn också för jag kom inte dit i år.

 2. Jepp. Nyöversättning av Gun-Britt Sundström. Och då kan jag inte låta blir. Fast lite läskigt är det. Jag har läst den tre gånger och tycker att språket är så underbart. Jag hoppas att hon inte har moderniserat för mycket.

 3. Riktigt bra videoklipp eva! bra längd, rätt tempo och en spridning av vinklar och vrår som fångar kvintessensen av bokmässan i göteborg. ser fram emot fler videobloggar!
  dessutom underbart att träffas på mässan IRL, önskar dig all lycka, mvh bielke von sydow

 4. Tack . Jag är ny på detta med att uttrycka mig audiovisuellt. Det är mycket knepigare än bokstäver.
  Jag förstod att ni hade fullt upp i er monter sedan. Det är kul när man når fram till rätt personer.
  Boken är kanon! Precis rätt blandning av berättelser och fakta som jag behöver kunna ge vidare. /Eva

Kommentarer inaktiverade.